For you challenged in Swedish – there will be a translation soon!

” – I’m a very good translator.”

Rain Man
Nina Natri gör debut och comeback med albumet Lovers United!
Med charmiga och kaxiga ”To Hell With Music (It Makes No Sense)” och ”Living On Video” ledde Nina Natri sitt Fidget till regeringsmakten i nittiotalets Indiesverige. Nu gör Nina Natri solodebut med albumet Lovers United.
Tillsammans med en imponerande uppställning musikervänner har hon arbetat fram solodebuten. Jon Axelsson (Melody Club), Martin Molin (Detektivbyrån), Janne Kask (Brainpool), Emma
Nylén (Emmon), Mats Larsson & Jesper Nordblad & Max Weiland (Det Gamla Landet), Jukka Rintamäki (Silverbullit), Andreas Tilliander, Jimmy Monell, John Essing (bob hund), Charlie Storm och Marcus Dimbodius är några av de samarbetspartners Nina valt ut till Lovers United.
Om Fidget var ett färgglatt långfinger i nyllet på omvärlden är Lovers United ett väl sammansvetsat lag av brustna hjärtan, där hoppet och segerviljan aldrig går förlorad. Texterna är viktiga, orden väl valda. Med dem tar lagkapten Natri med oss på en resa genom förlorade kärlekskamper, mörka löften om revansch och påminnelser om att aldrig upprepa misstag – egna eller andras.
I låtuppställningen finns överjordiskt vackra ”When Did I Stop Dreaming”, klart lysande ”I’m Still Standing”, klubbhiten ”Cure Me From Love” och självskrivna kampsången ”Lovers United”. De tolv låtarna bärs fram av Sveriges vackraste, mest egensinniga röst som gör efterlängtad ny entré i popljuset. Nina Natri går in för guld, och ingen lämnas oberörd av längtan efter att få lyfta segerbucklan.